nedelja, 29. maj 2011

Lektoriranje Diplomskih Nalog Poceni in Kakovostno

Kaj je lektoriranje? 
Lektoriranje je slovnični in slogovni pregled besedila, ki ga mora opraviti lektor, ki ima končano ustrezno izobrazbo. V našem podjetju lahko lektorirajo le diplomirani slovenisti in profesorji slovenskega jezika. Za lektoriranje ne obstaja orodje, ki bi lektorju olajšal delo zato je potrebno, da lektor nalogo skrbno prebere in popravi vse napake. Lektor skozi nalogo poskrbi, da je uporabljen enak slog in usklajena terminologija.
Kdaj dati besedilo v lektoriranje?
Besedilo jep otrebno poslati v lektoriranje takrat, ko vam mentor potrdi da je vsebinski del naloge končan. Pred oddajo diplomske naloge v referat fakultete na tehnični pregled, tako je na večini fakultet, je potrebno poskrbeti za lektoriranje in oblikovanje diplomske naloge. Ker se med lektoriranjem diplomskih nalog sama oblika ne spreminja je vseeno ali date nalogo najprej v oblikovanje ali najprej v lekturo.
Kako Dolgo traja Lektoriranje Diplomskih Nalog?
Čas izvedbe lektoriranja diplomske naloge je odvisen od obsežnosti diplome in od nivoja na katerem je napisana naloga. Povprečno pa velja, da je nekje na enega lektorja normativ 40-60 lektorskih pol na delovni dan. Seveda to ne pomeni, da je to maksimum pri lektoriranju, saj se v našem podjetju prilagajamo strankam tako, da lahko zlektoriramo celo več pol na dan. V primeru, da potrebujete lekturo zelo hitro nas predhodno obvestite, kdaj boste imeli nalogo pripravljeno da bomo imeli rezervirane kapacitete. V primeru, da nimate časovne stiske in povprečno nalogo pa je končana najkasneje v dveh delovnih dneh.
Top Lektoriranje 
Izpolnite spletni obrazec za naročilo lektoriranja in poslali vam bomo nezavezujočo ponudbo, ko boste ugotovili, da smo cenovno ugodni in boste naročili vezavo in mi vam bomo dokazali da smo tudi kakovostni.
Preveri tudi:
Vezava Diplomskih Nalog
Prevajanje
Paket Diploma