nedelja, 29. avgust 2010

Poceni Ograja

Iščete Poceni Ograjo za balkon, stopnišče, teraso, ....

Kompakta.si je spletna stran, kjer boste dobili podatke, nasvete in ideje za vašo Ograjo.


Spletna stran je namenjena vsem tako tistim, ki morate svojo ograjo obnoviti kot tistim, ki ograjo šele načrtujete.  Kompakta.si združuje arhitekte, inžinirje in mojstre obrtnike, ki poskrbijo za kvalitetno realizacijo vaših želja. Preverite ograje:

Inox Ograja

Nerjaveča Inox Ograja je odlična rešitev tako za privat stanovanjski objekt kot visoko tudi za frekventno javno in poslovno zgradbo.

Lesene Ograje

Lesene Ograje so večinoma unikatne in sestavljene iz večih različnih elementov, ki dajejo ograji edinstven vzorec. Moderna Lesena Ograja je izdelana s pomočjo CNC strojev, ki praktično nimajo omejitev kar se tiče oblik. Vsekakor pa je pri Leseni Ograji bistvena prva zaščita lesa.

Kovinske Ograje

Kovinske Ograje omogočajo širok spekter oblik. Oblike Ograj so odvisne od dela objekta, ki ga ograjujemo. Kovinski elementi, ki sestavljajo Kovinsko Ograjo so lahko okrogli ali pravokotni, ravni ali ukrivljeni.

Varnostne Ograje

Varnostne Ograje so skoraj vse ograje saj je njihova naloga varovanje tako pred padcem v globino, po stopnicah, iz balkona kot zdrs avtomobila na cesti.